Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Pasta med mesost

Gudbrandsdalen Mesost

(2)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

400 g köttfärs

1 lök 4 msk smör

3 msk tomatpuré

½ purjolök

12 körsbärstomater

200 g Gudbrandsdalen, riven

1/2 dl mjölk

1 tsk salt

½ tsk peppar Tagliatelle, spagetti eller annan pasta

Gör så här

Skala löken, skölj purjolöken och hacka dem fint.

Bryn färsen i smör till en grynig, gyllene massa tillsammans med löken.

Tillsätt tomatpuré, tunt skivad purjolök och tomater i klyftor.

Värm mjölken och låt osten smälta under omröring.

Häll färsen i såsen.

Koka tagliatelle eller spagetti enligt anvisningarna på förpackningen och servera.

Fråga oss!