Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Pizza Bianco med blåmögelost och svartkål

Cream Cheese Naturell, Bavaria Blu Tasty Blue

(2)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

4 st libabröd

200 g WERNERSSONS Cream cheese naturell

3 msk torkad basilika

1 fp Bavaria Blu Tasty Blu

1 rödlök

200 g svartkål

olja

1 grantäpple

färsk persilja

Gör så här

Lägg ut alla 4 libabröd och bred ut färskost på dom.

Strö över torkad basilika.

Skär blåmögelosten i småbitar och placera ut över pizzorna.

Skala och strimla löken fint, fördela över pizzorna.

Repa kålen. Ha upp i en skål och ringla över lite olja.

Massera in oljan i kålen och ha på pizzan.

Grädda i 225°C i cirka 10 minuter eller tills osten smält.

Tag ur kärnorna ur granatäpplet och finhacka persiljan.

Toppa den varma pizzan med granatäpple, persilja och lite salt.