- Startsida
- Recept & Inspiration
- Recept
- Pizza Bianco med blåmögelost och svartkål Pizza Bianco med blåmögelost och svartkål
Recept
Pizza Bianco med blåmögelost och svartkål
Snøfrisk Naturell, Bavaria Blu Tasty Blue
(3)
Ingredienser 4 PORTIONER
4 st libabröd
250 g SNØFRISK naturell
3 msk torkad basilika
1 fp BAVARIA BLU Tasty Blu
1 rödlök
200 g svartkål
olja
1 grantäpple
färsk persilja
Gör så här
Lägg ut alla 4 libabröd och bred ut färskost på dom.
Strö över torkad basilika.
Skär blåmögelosten i småbitar och placera ut över pizzorna.
Skala och strimla löken fint, fördela över pizzorna.
Repa kålen. Ha upp i en skål och ringla över lite olja.
Massera in oljan i kålen och ha på pizzan.
Grädda i 225°C i cirka 10 minuter eller tills osten smält.
Tag ur kärnorna ur granatäpplet och finhacka persiljan.
Toppa den varma pizzan med granatäpple, persilja och lite salt.