- Startsida
- Recept & Inspiration
- Recept
- Gnocci med grädde och parmesan Gnocci med grädde och parmesan
Recept
Gnocci med grädde och parmesan
Parmigiano Reggiano Michelangelo
(1)
Ingredienser 4 PORTIONER
200 g champinjoner
2,5 dl vispgrädde
1 vitlöksklyfta
2 dl MICHELANGELO Parmigiano reggiano
1 gul lök
Smör att steka i
400 g torkad gnocci
Salt och peppar efter smak
Timjan till garnering
Gör så här
Koka upp vatten med salt.
Skiva champinjoner och hacka lök.
Stek sedan champinjoner, lök och vitlök i smör tills allting har blivit mjukt.
Tillsätt grädden och låt koka upp.
Lägg sedan i osten och rör om såsen tills den blivit krämig och osten smält.
Salta och peppra efter smak.
Koka pastan enligt anvisningar och rör sedan ihop allting.
Garnera med timjan på toppen.