Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Gnocci med grädde och parmesan

Parmigiano Reggiano Michelangelo

(1)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

200 g champinjoner

2,5 dl vispgrädde

1 vitlöksklyfta

2 dl MICHELANGELO Parmigiano reggiano

1 gul lök

Smör att steka i

400 g torkad gnocci

Salt och peppar efter smak

Timjan till garnering

Gör så här

Koka upp vatten med salt.

Skiva champinjoner och hacka lök.

Stek sedan champinjoner, lök och vitlök i smör tills allting har blivit mjukt.

Tillsätt grädden och låt koka upp.

Lägg sedan i osten och rör om såsen tills den blivit krämig och osten smält.

Salta och peppra efter smak.

Koka pastan enligt anvisningar och rör sedan ihop allting.

Garnera med timjan på toppen. 

Fråga oss!