Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Ost- och spenatfyllda pastarullar

Parmigiano Reggiano Michelangelo, Ricotta Michelangelo

(0)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser

Lasagneplattor

Ricotta

Parmesan

Spenat

vitlök

salt

peppar

Taomatsås / bechamelsås

Riven ost

Gör så här

Du börjar med att koka lasagneplattor enligt anvisningarna och låt dem svalna. Blanda därefter ricottaost och riven parmesan med färsk spenat, vitlök, salt och peppar i en skål. Sprid fyllningen jämnt över lasagneplattorna och rulla ihop dem. Efter detta steg kan du placera rullarna i kylskåpet, om du vill förbereda maten dagen innan. Inför serveringen tillagar du pastarullarna i ugn tillsammans med valfri sås. Det kan exempelvis vara tomatsås eller bechamelsås. Strö därefter över lite extra ost på rullarna. Gratinera i ugnen tills osten är bubblig och gyllenbrun och servera sedan på buffébordet.

Fråga oss!