- Startsida
- Recept & Inspiration
- Recept
- Ost- och spenatfyllda pastarullar Ost- och spenatfyllda pastarullar
Recept
Ost- och spenatfyllda pastarullar
Parmigiano Reggiano Michelangelo, Ricotta Michelangelo
(0)
Ingredienser
Lasagneplattor
Ricotta
Parmesan
Spenat
vitlök
salt
peppar
Taomatsås / bechamelsås
Riven ost
Gör så här
Du börjar med att koka lasagneplattor enligt anvisningarna och låt dem svalna. Blanda därefter ricottaost och riven parmesan med färsk spenat, vitlök, salt och peppar i en skål. Sprid fyllningen jämnt över lasagneplattorna och rulla ihop dem. Efter detta steg kan du placera rullarna i kylskåpet, om du vill förbereda maten dagen innan. Inför serveringen tillagar du pastarullarna i ugn tillsammans med valfri sås. Det kan exempelvis vara tomatsås eller bechamelsås. Strö därefter över lite extra ost på rullarna. Gratinera i ugnen tills osten är bubblig och gyllenbrun och servera sedan på buffébordet.