Ostrulle med Bavaria blu
Bavaria Blu
Ingredienser 4 PORTIONER
150 g Bavaria blu
150 g mjukost
2 msk mjölk
1 tsk stark senap
1/2 tsk riven, obesprutad citron
Några droppar citronsaft
Salt och svartpeppar från kvarn
1 nypa cayennepeppar
2 blad kinakål
1/4 vardera av röd och orange paprika
1/2 liten avocado
50 g körsbärstomater
4 wrap-bitar (vetetortillas)
1-2 msk färska örter (persilja och basilika)
Gör så här
Skär upp Bavaria blu i små kuber till gräddfilen och mosa med gaffel.
Tillsätt färskosten, mjölk och senap, krydda med riven citron, citronsaft, salt, peppar och cayennepeppar.
Strimla kinakålen, kärna ur paprikan och strimla den (ta bort kärnorna först).
Skär avocadon i halvor, avlägsna kärnan, skala dem och skär dem i kuber.
Dela körstomaterna i fyra delar.
Täck wrapsen med Bavaria blu-filen, strö över kinakål, örter och grönsaker.
Vänd upp den nedre fjärdedelen av varje wrap och rulla ihop den från sidan, inte alltför hårt.