Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Ostrulle med Bavaria blu

Bavaria Blu

(1)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

150 g Bavaria blu

150 g mjukost

2 msk mjölk

1 tsk stark senap

1/2 tsk riven, obesprutad citron

Några droppar citronsaft

Salt och svartpeppar från kvarn

1 nypa cayennepeppar

2 blad kinakål

1/4 vardera av röd och orange paprika

1/2 liten avocado

50 g körsbärstomater

4 wrap-bitar (vetetortillas)

1-2 msk färska örter (persilja och basilika)

Gör så här

Skär upp Bavaria blu i små kuber till gräddfilen och mosa med gaffel.

Tillsätt färskosten, mjölk och senap, krydda med riven citron, citronsaft, salt, peppar och cayennepeppar.

Strimla kinakålen, kärna ur paprikan och strimla den (ta bort kärnorna först).

Skär avocadon i halvor, avlägsna kärnan, skala dem och skär dem i kuber.

Dela körstomaterna i fyra delar.

Täck wrapsen med Bavaria blu-filen, strö över kinakål, örter och grönsaker.

Vänd upp den nedre fjärdedelen av varje wrap och rulla ihop den från sidan, inte alltför hårt.