Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Burrata med bärsås

Burrata

(1)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 2

2 MICHELANGELO Burrata (á 120 g)

Färsk frukt (såsom jordgubbar, svartvinbär, hallon eller andra bär i säsong)

Pistagenötter

1 litet myntablad till dekoration

BÄRSÅS:

200 g hallon (eller jordgubbar, svartvinbär, hallon eller andra bär i säsong)

25 ml kokande vatten

2 msk florsocker

1 msk citronjuice

Gör så här

Denna delikata och krämiga efterrätt med Burrata, matchar de söta smakerna perfekt. 

Lös upp florsockret i ett glas med det kokande vattnet.

Rör tills sockret smälter och låt det svalna.

Lägg i bären som du sköljt, i en mixer och mixa tills du har en slät puré.

Tillsätt sockerblandningen och citronjuicen.

Ta ut Burratan och låt den rinna av på hushållspapper.

Lägg den i lagom stora bitar på tallrikar och garnera med färska bär, pistagenötter, bärsåsen och mynta.

Fråga oss!