Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Brietårtan på buffén

Brie Kolibrie

(3)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

500 g Kolibrie

8 cocktailtomater

1 rödlök

1 msk balsamvinäger

½ dl olivolja

1 kruka färsk basilika

Salt & peppar

2 msk pesto

Ugn: 200 °C

Gör så här

Går du i buffétankar? Den här rätten piggar upp med sin italienska touch. 

Lägg brieosten på ett ugnssäkert fat.

Dela tomaterna, hacka rödlöken och basilikan.

Blanda allt med olivoljan, glöm inte balsamvinägern.

Smaka av med salt och peppar.

Häll blandningen över brieosten och låt den dra en stund, vill man få ett krämigare resultat kan man göra några skåror i osten.

Värm tårtan i ugnen i 20 minuter.

Ringla över peston som pricken över Kolibrie.

Fråga oss!