Kycklingpasta med gorgonzola
Mozzarella Michelangelo, Gorgonzola Creme Michelangelo
Ingredienser 4 PORTIONER
200 g MICHELANGELO gorgonzola
2 stekta eller grillade kycklingfiléer, tunt skivade
3 dl matlagningsgrädde
En rejäl näve grönpeppar
Valfri pasta
Salt och peppar
1 MICHELANGELO mozzarella
Tomater
Baguette
Vitlökssmör
Basilika att toppa med
Gör så här
Börja med att steka kycklingen. Om du väljer att använda färdiggrillad kyckling skär du den i bitar och lägger åt sidan.
Smält osten i en stekpanna och häll sedan ner grädden och en rejäl näve krossad grönpeppar och låt koka upp till en krämig sås. Tillsätt kycklingen och låt det bli varmt.
Koka pastan enligt anvisning.
Servera rätten med en tomat, basilika och mozzarellasallad och gärna även baguette med vitlökssmör.