Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Kycklingpasta med gorgonzola

Mozzarella Michelangelo, Gorgonzola Creme Michelangelo

(5)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

200 g MICHELANGELO gorgonzola

2 stekta eller grillade kycklingfiléer, tunt skivade

3 dl matlagningsgrädde

En rejäl näve grönpeppar

Valfri pasta

Salt och peppar

1 MICHELANGELO mozzarella

Tomater

Baguette

Vitlökssmör

Basilika att toppa med

Gör så här

Börja med att steka kycklingen. Om du väljer att använda färdiggrillad kyckling skär du den i bitar och lägger åt sidan.

Smält osten i en stekpanna och häll sedan ner grädden och en rejäl näve krossad grönpeppar och låt koka upp till en krämig sås. Tillsätt kycklingen och låt det bli varmt.

Koka pastan enligt anvisning.

Servera rätten med en tomat, basilika och mozzarellasallad och gärna även baguette med vitlökssmör. 

Fråga oss!