Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
#tema

Ost- och kexbricka

Till middagsbjudningen kan det efter maten vara trevligt att servera en ost- och kexbricka. De krämiga ostarna blir ett bli komplement till de knapriga kexen. Välj med fördel olika ostar - tänk både smakrikt, men också milt. Vill du maximera smaken av de aromatiska ostarna så välj relativt neutrala kex för att lyfta fram smakerna lite extra.

En ost- och kexbricka är också en ideal present; till när du blivit bortbjuden, som en tackgåva eller när någon fyller år. Förhoppningsvis kan du och personen du ger den till avnjuta den tillsammans vid ett trevligt tillfälle.

I Wernerssons Osts stora sortiment kan du enkelt sätta ihop din egen ost- och kexbricka att avnjuta. Vi har även färdiga ostbrickor att inhandla, med säkra kort som alltid går hem.

#tema

Färdiga ostbrickor i Wernerssons Osts sortiment

  • - Ostbricka Goda vänners lag är en ostbricka som passar hela familjen, gänget, eller hela släkten. Här hittar du brieost, blåmögelosten Danablu Grädd, samt aromatiska hårdosten Primeo. Köp till många kex, för den här kommer hela familjen vilja äta av! 

  • - Ostbricka Guldkant på tillvaron en är lyxig ostbricka som dessutom kommer med ett fint fat. Innehåller en helbit av brie, en Le Petit Rouge samt en kryddig Edelpitz. 

  • - För vännerna, eller kanske dejten, finns ostbrickan Tu man hand. Tre ostar i perfekta storlekar för två personer att dela på. Innehåller en brieost, en den gräddiga blåmögelosten Blu Alp, same den smakrika kittosten Marcaire.

Fråga oss!