Flarn med mascarponekräm och jordgubbar
Michelangelo Mascarpone
Ingredienser 6 PORTIONER
150 g smör
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
½ dl ljus sirap
250 g MICHELANGELO Mascarpone
2 dl vispgrädde
0,5 dl florsocker
Jordgubbar
Granatäpple
Gör så här
Börja med att smälta smöret i kastrull eller mikro.
Blanda sedan ihop med resten av ingredienserna så att smeten känns jämn.
Lägg ut klickar på en plåt, ganska stora klickar så att man sedan kan få ihop till en strut.
Grädda flarnen i 175 grader i cirka 10-15 minuter (beroende på storleken) tills de fått en fin färg. Låt flarnen svalna, men inte helt. Ta upp flarnen och runda dem lite i en liten portionsskål så att de blir som strutar.
Vispa grädden så att den blir fast, häll sedan i resten av ingredienserna så att det blir en fluffig och fin kräm.
Spritsa sedan mascarponekrämen i strutarna och servera med jordgubbar och lite granatäpple.