Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Tortillapizza med Grana Padano, ajvar & svartkål

Grana Padano Michelangelo

(2)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 pizzor, 4 portioner

4 st tortillabröd

1 ½ dl ajvar

240 g kronärtskocka

100 g svartkål

240 g riven Grana Padano

Nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 240°C. 

Bred ut ajvar på tortillabröden. 

Dela kronärtskockan i bitar och fördela. 

Riv och strö över halva mängden ost. 

Skölj svartkålen, riv den i mindre bitar, dressa med lite olivolja och salt. 

Lägg på tortillan. 

Baka i ugnen 5-8 minuter. 

Toppa till sist med resterande av den rivna Grana Padanon. 

Servera direkt. 

Fråga oss!