Stäng

+46 (0)10 - 161 56 00
Recept

Oxtartar Slanke Dancia med krispig potatis och emulsion med senap och chili

Slanke Dancia

(1)
Spara receptRecept sparat

Ingredienser 4 PORTIONER

400g mald högrev

Slanke Dancia ost

1 bakpotatis

1 dl majonnäs

1 tsk dijonsenap

1/2 tsk starkt paprikapulver

1 paket smörgåskrasse

1 msk äppelcidervinäger

Salt & Peppar

Gör så här

Blanda majonnäs med dijonsenap, äppelcidervinäger, paprikapulver, salt och peppar.

Skala och skär potatis i små sticks, skölj väl med kallt vatten.

Torka noga och fritera på 150 graders värme i olja tills de blir gyllenbruna.

Salta potatisen direkt efter friteringen.

Lägg upp 100g nymald högrev mitt på varje tallrik, salta och peppra.

Dutta runt emulsionen, på med potatisen och riv över rikligt med ost.

Toppa med smörgåskrasse.